ONZE GEESTEN

GEMBLUE GIN

Een 4-voudig bekroonde premium gin. Het is dubbel gedistilleerd met jeneverbessen, limoenschil en komkommer. Het is verkrijgbaar in verschillende versies. Pure uitmuntendheid!

COSMIK WODKA

Premium wodka met 7 medailles. Een wodka gemaakt van Beauce tarwe, 6 keer gedistilleerd en 10 keer gefilterd. Hij wordt gekenmerkt door zijn buitengewone zachtheid. Het is ook verkrijgbaar in Gold Edition. De wodka voor kenners!

COSMIK APERITIEF

Een natuurlijke aperitiefdrank, gemaakt van fruit en wodka. Een zoet aperitief dat vooral vrouwen aanspreekt. Het bevat geen kunstmatige kleur-, conserverings- of smaakstoffen. Een natuurlijk fruitig en klaar om te serveren aperitief!

WHISKY AUGUST 17TH

Een atypische single malt met rokerige noten. Het heeft een ouderwetse mouting ondergaan en een destillatie in Still Charentais pot. Deze August 17th whisky wordt voorgesteld in verschillende maturaties en in de prestigieuze Rare Cask editie. De whisky van de groten van deze wereld!

RHUM LITTLE G

Een agrarische rum gewonnen uit een suikerrietsap uit Frans West-Indië. Het heeft een kolomdistillatie ondergaan. Het is beschikbaar in verschillende versies. De zoetheid van Frans West-Indië!

GIN

Logo - Merk

WODKA

APERITIEF

WHISKY

RHUM

DE GESCHIEDENIS VAN DE WAVE DISTIL

Het verhaal begint met COSMIK en wodka.

In 2010 besloot Thierry Van Renterghem, na gewerkt te hebben in verschillende domeinen zoals sport, kunst en administratie, zijn eigen fruitige wodka te lanceren, Cosmik Citron. Hij vond het belangrijk om een fruitige, zoete en natuurlijke wodka te maken. Tegelijkertijd creëerde hij een tweede smaak, Cosmik Orange Sanguine.

Hij lanceerde toen de Pure wodka die hij had gebruikt voor de fruitige wodka, Cosmik Pure Diamond. Hij had nooit verwacht dat het zo'n succes zou worden! De wodka Pure Diamond werd lang vóór de fruitige wodka's opgemerkt en won al snel verschillende medailles op internationale wedstrijden. De machine werd gelanceerd! Hij besefte het potentieel van de ontwikkeling van een volledig gamma producten, trouw aan zichzelf.

Na 3 jaar rijping is het resultaat zo goed als hij had verwacht, een nieuwe whisky is geboren: 17 augustus. De naam verwijst naar de datum van 17 augustus 1992, de dag waarop het leven van de maker op zijn kop werd gezet na een ernstig voetbalongeval en bepaalde complicaties, zijn carrière als profspeler kwam tot stilstand!

ONZE EXPERTISE

Wave Distil creëert uitzonderlijke producten dankzij het gebruik van edele ingrediënten en voorouderlijke kennis. Voor de wodka werd natuurlijk gekozen voor de zachte tarwe. Wat gin en whisky betreft, wordt er vanaf augustus wintergerst gemaakt. Gedurende het hele proces van productcreatie zoekt de Master Cellar Master naar smaak en kwaliteit. Alle producten in het assortiment zijn van Premium kwaliteit, ze zijn gemaakt met passie en respect voor traditie. Wave Distil biedt een compleet assortiment gedistilleerde dranken: wodka, gin, whisky, rum, maar ook een 100% natuurlijk fruitig aperitief.

Wat alle geesten gemeen hebben is zoetheid, natuurlijkheid en kwaliteit, het speerpunt van Thierry Van Renterghem.

ONZE STOELEN

Onze kelders bevatten ongeveer 200 oude en uitzonderlijke vaten waarin rum en whisky worden geplaatst.

Met deze vaten kunnen we uitzonderlijke afwerkingen aanbieden zoals Sauternes of Banyuls en oneindige veroudering.
Een ware inspiratiebron voor de meester-keldermeester.

Ben je 21 of ouder? Ik verklaar dat ik de wettelijke drinkleeftijd heb in het land waar ik woon.