GEMBLUE GIN

Een drievoudige medaille-winnende premium gin. Het is dubbel gedestilleerd met jeneverbessen, limoenschilfers en komkommer. Het is beschikbaar in verschillende versies. Pure excellentie!

COSMIK WODKA

Wodka-premie 5 keer medaillewinnaar. Een wodka gemaakt van Beauce tarwe, 6 keer gedistilleerd en 10 keer gefilterd. Het wordt gekenmerkt door een buitengewone zoetheid. Het is ook beschikbaar in Gold Edition. De wodka voor kenners!

COSMIK APERITIEF

Een natuurlijke aperitiefdrank, gemaakt van fruit en wodka. Een zoet aperitief dat vooral vrouwen aanspreekt. Het bevat geen kunstmatige kleur-, conserverings- of smaakstoffen. Een natuurlijk fruitig en klaar om te serveren aperitief!

SKOT'TICHE WHISKY

Belgitude geconcentreerd in een whisky. Een pure malt whisky gemaakt met de fin de coeur de chauffe. Een mengsel dat het resultaat is van de vermenging van twee Single Malt. De whisky van de Zievereirs!

WHISKY AUGUST 17TH

Een atypische single malt met rokerige noten. Het heeft een ouderwetse mouting ondergaan en een destillatie in Still Charentais pot. Deze August 17th whisky wordt voorgesteld in verschillende maturaties en in de prestigieuze Rare Cask editie. De whisky van de groten van deze wereld!

RHUM LITTLE G

Een agrarische rum gewonnen uit een suikerrietsap uit Frans West-Indië. Het heeft een kolomdistillatie ondergaan. Het is beschikbaar in verschillende versies. De zoetheid van Frans West-Indië!

GIN

Logo - Merk

WODKA

APERITIEF

WHISKY

WHISKY

RHUM

DE GESCHIEDENIS VAN DE WAVE DISTIL

Het verhaal begint met COSMIK en wodka.
In 2010 besluit Thierry Van Renterghem, na in verschillende domeinen zoals sport, kunst en administratie te hebben gewerkt, om zijn eigen fruitige wodka, Cosmik Citron, te lanceren. Het was voor hem belangrijk om een fruitige, zoete en natuurlijke wodka te creëren. Tegelijkertijd creëerde hij een tweede smaak Cosmik Orange Sanguine.

Vervolgens lanceerde hij de Pure wodka die hij had gebruikt voor de fruitige wodka, Cosmik Pure Diamond. Hij had niet zo'n succes verwacht! De Pure Diamond wodka werd al lang voor de fruitige wodka opgemerkt en won al snel meerdere medailles op internationale wedstrijden. De machine werd gelanceerd! Hij werd zich bewust van het potentieel om een compleet assortiment producten te ontwikkelen, trouw aan zichzelf.

ONZE EXPERTISE

Wave Distil creëert uitzonderlijke producten dankzij het gebruik van edele ingrediënten en voorouderlijke kennis. Voor de wodka werd natuurlijk gekozen voor de zachte tarwe. Wat gin en whisky betreft, wordt er vanaf augustus wintergerst gemaakt. Gedurende het hele proces van productcreatie zoekt de Master Cellar Master naar smaak en kwaliteit. Alle producten in het assortiment zijn van Premium kwaliteit, ze zijn gemaakt met passie en respect voor traditie. Wave Distil biedt een compleet assortiment gedistilleerde dranken: wodka, gin, whisky, rum, maar ook een 100% natuurlijk fruitig aperitief.

Wat alle geesten gemeen hebben is zoetheid, natuurlijkheid en kwaliteit, het speerpunt van Thierry Van Renterghem.

ONZE VOORZIENINGEN

Deze zaal bevat momenteel een honderdtal oude en uitzonderlijke vaten waarin rum en whisky zijn geplaatst.

Met deze vaten kunnen we uitzonderlijke afwerkingen aanbieden zoals Sauternes of Banyuls en oneindige veroudering.
Een ware inspiratiebron voor de meester-keldermeester.

ONZE EVENEMENTEN

Ben je 21 of ouder? Ik verklaar dat ik de wettelijke drinkleeftijd heb in het land waar ik woon.
X