“EEN GEHEIM THEOREMA SAMEN MET DE BESTE INGREDIËNTEN”

Jarenlang heeft Thierry Van Renterghem zich geweid aan opzoekingen om een procedé uit te werken dat de perfectie zo dicht mogelijk benadert. Daarbij maakte hij gebruik van een minder gekende stelling van de beroemde chemicus Mendelejev. Maar Thierry koos eveneens de beste ingrediënten uit. Het is dan ook vanzelfsprekend dat hij koos voor de Blé de Beauce, die onder invloed van de wind, meermaals per jaar bloeit. In samenwerking met een Franse stokerij van een vriend wordt deze graanwodka tot zesmaal toe gedistilleerd.

“ZACHTHEID EN PUURHEID KOMEN SAMEN”

Het tarwedistillaat wordt vervolgens tien keer gefilterd met behulp van kalksteen specifiek voor de regio van Poitou-Charente, waardoor deze een uitzonderlijke zachtheid verkrijgt.

Tenslotte wordt zuiver water uit de Loirestreek gebruikt om wodka te reguleren tot 37,5 °.

“AWARDS VAN NIVEAU “

Nu moet er enkel nog geproefd worden. Vermaarde instellingen zoals het « Beverage Tasting Institute » (Chicago) hebben dit reeds meermaals gedaan en steeds met hetzelfde enthousiasme. Het resultaat is duidelijk: Cosmik Pure Diamond ontving 5 medailles voor 5 wedstrijden en werd bekroond tot derde beste wodka ter wereld tijdens een smaaktest in Chicago in 2012.

 


Notice: Undefined index: rememberMe3049 in /home/wavedisttu/www/wp-content/plugins/i-agree-popups/includes/i-agree-wp-footer.php on line 84
 

TO VISIT THIS SITE YOU MUST BE OF LEGAL DRINKING AGE
IN THE COUNTRY YOU LIVE IN.

WAVEDISTIL ENDORSES RESPONSIBLE AND MODERATE DRINKING.
BY CLICKING THE BUTTONS « ACCEPT » YOU AGREE TO THE TERMS AND CONDITIONS FOUND HERE.
ABUSE OF ALCOHOL IS DANGEROUS FOR HEALTH.
CONSUME WITH MODERATION.